Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incek Dini Anaokulu Onerileri
Çocukların bireysel özelliklerini merkeze alan eğitim anlayışı onların geleceğe daha güçlü ve özgüvenli hazırlanmasını sağlar. Bu noktada Miya Akademi çocukların yalnızca akademik gelişimlerine değil duygusal, sosyal ve fiziksel gelişimlerine de önem veren özel bir eğitim kurumu olarak öne çıkmaktadır. Özellikle Beytepe anaokulu arayışında olan aileler için çocukların kendi mizacına uygun, güvenli ve destekleyici bir öğrenme ortamı sunmaktadır. Miya Akademi’de her çocuk biricik kabul edilir ve eğitim süreçleri tamamen bireysel farklılıklar dikkate alınarak planlanır. Eğitim yalnızca bilgi aktarmak değil çocuğun kendisini tanımasına, ifade etmesine ve kendi potansiyelini keşfetmesine imkân sağlayan bir yaşam deneyimi olarak görülmektedir. Sevgi, saygı ve güven temelleri üzerine kurulan bu sistem ailelerin tercih ettiği Beytepe dini anaokulu seçenekleri arasında da farklı bir konum elde etmektedir.

Miya Akademi Montessori yaklaşımını temel alan ve dünyada kabul görmüş alternatif eğitim modelleriyle zenginleştirilen eklektik bir sistem uygulamaktadır. Çocuklar burada keşfederek, deneyimleyerek ve üreterek öğrenirler. Merak duygusunu destekleyen eğitim anlayışı sayesinde çocuklar baskı altında kalmadan doğal öğrenme süreçlerini yaşayabilirler. Bu yönüyle İncek anaokulu araştırması yapan aileler için kapsamlı ve çok yönlü bir eğitim anlayışı sunmaktadır. Eğitim programları içerisinde Montessori çalışmaları İngilizce eğitimleri ve bilişsel gelişimi destekleyen uygulamalar yer almaktadır. Bunun yanında müzik, sanat ve drama etkinlikleriyle çocukların yaratıcılıklarını geliştirmeleri ve kendilerini özgürce ifade edebilmeleri hedeflenmektedir. Aynı zamanda tabiat, tarım, spor ve değerler eğitimiyle fiziksel ve duygusal gelişimleri dengeli bir şekilde desteklenmektedir. Bu özellikleriyle İncek dini anaokulu tercih etmek isteyen ailelerin beklentilerine de güçlü bir şekilde karşılık vermektedir.

Miya Akademi’de amaç sadece öğrenen bireyler yetiştirmek değildir. Çocukların özgüven kazanmaları, sorumluluk bilinci geliştirmeleri, problem çözme yeteneklerini artırmaları, dikkat becerilerini güçlendirmeleri ve sağlıklı sosyal iletişim kurabilmeleri de öncelikli hedefler arasında yer almaktadır. Her çocuğun gelişim yolculuğu kendi ritmine göre değerlendirilir ve hiçbir çocuk başka bir çocukla kıyaslanmaz. Bir çocuk bir köy tarafından büyütülür anlayışını benimseyen Miya Akademi sıcak ve güven dolu ortamıyla çocukların kendilerini değerli hissetmelerini sağlamaktadır. Eğitim, gelişim ve öğrenme odaklı içerikleriyle her çocuğun içindeki potansiyeli görünür hale getirmeyi amaçlamaktadır. Çocuğun kendi güçlü yönlerini keşfetmesine rehberlik eden bu yaklaşım sayesinde aileler çocuklarının hem bugünü hem de geleceği için güçlü bir eğitim temeli oluşturabilmektedir. Bilgi için hemen miyaakademi.com tıklayın.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)