03-18-2026, 11:19 AM
Вирішив глянути, що є за адресою https://izum.ua/. Ім'я заінтригувало, але було незрозуміло, що побачу. Як виявилося, що це ресурс із публікаціями на різні теми — від кулінарії до медицини й тваринництва.
Зміст порталу
Головна сторінка — схожа на добірку корисних матеріалів. Наприклад:
- термін вагітності корови (пояснення з цифрами);
- скільки грамів крохмалю в столовій ложці;
- як приймати борсуковий жир при кашлі;
- коли дитина починає сидіти;
- скільки коштує паспорт в Україні у 2026 році;
- як квасити капусту, щоб вона була білою.
Крім того, публікуються матеріали про дати свят (наприклад, День Катерини), геометричні формули, ціни на медицину тощо.
Найцікавіше
Ресурс не обмежується однією тематикою. Дійсно трапляються відповіді на конкретні побутові питання. Зокрема, я хотів дізнатися, скільки дійсне направлення від сімейного лікаря, — там була окрема публікація з роз'ясненнями згідно з нормами. Окрім того, запам'ятав рецепт квашеної капусти.
Корисний сайт, який варто зберегти в закладках. Вдале місце, коли шукаєш швидку відповідь або пораду з будь-якого приводу — починаючи від тільності тварин і закінчуючи кухонними вимірами.
Зміст порталу
Головна сторінка — схожа на добірку корисних матеріалів. Наприклад:
- термін вагітності корови (пояснення з цифрами);
- скільки грамів крохмалю в столовій ложці;
- як приймати борсуковий жир при кашлі;
- коли дитина починає сидіти;
- скільки коштує паспорт в Україні у 2026 році;
- як квасити капусту, щоб вона була білою.
Крім того, публікуються матеріали про дати свят (наприклад, День Катерини), геометричні формули, ціни на медицину тощо.
Найцікавіше
Ресурс не обмежується однією тематикою. Дійсно трапляються відповіді на конкретні побутові питання. Зокрема, я хотів дізнатися, скільки дійсне направлення від сімейного лікаря, — там була окрема публікація з роз'ясненнями згідно з нормами. Окрім того, запам'ятав рецепт квашеної капусти.
Корисний сайт, який варто зберегти в закладках. Вдале місце, коли шукаєш швидку відповідь або пораду з будь-якого приводу — починаючи від тільності тварин і закінчуючи кухонними вимірами.